Zakelijk

Zakelijk

 

Een verse bos bloemen doet meer dan u denkt... Dat weten wij, van Haring´s Bloemservice als geen ander. Uw medewerkers voelen zich bij jubilea het meest vereerd met een vers boeket of een frisse bos bloemen. En wat zal uw nieuwe collega zich thuis voelen, wanneer op de eerste werkdag een bloemetje zijn bureau siert. Verjaardag? Geef een lijst van de verjaardagen van uw medewerkers door en wij zorgen ervoor dat elke geboortedag feestelijk met een bloemetje wordt onderstreept. Nieuw leven bij een personeelslid? Wij bezorgen een origineel boeket bij de trotse ouders. Receptie? We hoeven slechts de reden van het feest plus het adres te weten en wij zorgen voor een kleurrijk en vers bloemgeschenk.

 

Haring's Bloemservice biedt haar zakelijke klanten de mogelijkheid van een abonnementservice.

Wanneer u een abonnement hebt bij ons, is uw kantoor verzekerd van een wekelijkse update van verse bloemen. Elke week een vers boeket of bloemstuk op de balie? Mogelijk. Om de zoveel tijd een nieuw bloemetje op de bureaus van directieleden en secretaresses? Wij verzorgen het totaalplaatje. Op die manier oogt uw balie, uw entree, uw kantoor, uw vergaderruimte altijd fris.

Ook voor de particulier bieden we een abonnementsservice aan.

Heeft u weinig tijd om bloemen voor u zelf te kopen?Bij ons kunt u wekelijks een boeket naar keuze thuis bezorgd krijgen.Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Bel 0229216388 of mail naar info@bloemserviceharing.nl